kolmapäev, 1. veebruar 2012

Vahepeal olin siis Markuse pool Hamburgis. Markus elab seal yhe poolaka juures, kellel on kodus palju madratseid ja va'he moo;blit / nagu minulgi. See elukoht on Couchsurfingu kaudu... Huvitav on see, et korter asub "punasel" ta'naval, nii et kui tahad koju paa'seda tuleb iga kord kellelegi "ei" o;elda... p'ris kummaline.
Markust oli tore na'ha ja ajasime 2 pa'eva juttu ja to;llerdasime moo;da linna. Kohalikus kirikus oli pa'ris mitu keenia inimest, aga huvitav huvitavni - keegi ei vaadanud enam minu poole ega lehvitanud ja ei tahtnud ka'ega katsuda. Sellegi poolest oli huvitav nendega raa'kida, et kuidas on siis euroopas. Noh, lo]puks lubasid koik ikka tagasi aafrikasse minna.
Markuse kodu la'hedal silla all elavad kodutud. Istusid ilusti ymber laua, laual poles kyynal ja ryypasid teed. Va'ga ilus ja romantiline. Ymber oli palju madratseid ja tekke, mida kohalikud olid sinna viinud. Pidasime isegi korraks aru, et jaa'ks oo;seks sinna aga ikka ei jaa'nud. Vaatan et minus ta'rkab yha enam ja enam kalduvus sinna asotsiaalsuse suunas. Sama oli ka aafrikas - nemad igatsesid minu kui eurooplase rikkust, mina nende vaesust.

Nyyd joudis Margo kohale ja homme hakkame astuma. Linna taga juba ko\rb ootamas...

1 kommentaar:

MLR ütles ...

Võtke siis soojad sokid ja tekk kaasa! Olge oitud!