kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Reisil nyyd siis olemegi.

Reis on kulgenud seni p'ris p]nevalt. Kes ei usu, et me oleme v'lismaal, siis vaadake, t'pit'hti siin ei ole, sellest te saategi aru et oleme va'lismaal. Ja'ime aasia lennust maha... lend eestist hilines kokku 4 tundi peaaegu ja meil oli kahe lennu vahe ka 4 tundi... terve lennu ikka lootsime et j]uame, vo`tsime kogu pagasi yles ja puha aga ikka ei jo~udnd. Ka'isime siis yhe pa'eva londonis, mis oli ka suht tore. Siis la'ksime malaisiasse, kus olime oo' lennujaamas. Ajavahe to~ttu oli nii, et eesti oo'sel siis lendasime ja kui j]udsime malaisiasse algas seal ja'lle ootamatult oo;. yritasime ja'lle magada kuid kella 3/st olid koik kopsti yleval - nii imelik, et yldse und polnud. Siis joudsime jakartasse, kus lagsime misjona'ri perele kylla. Seal oli supper lahe. Selline toeline slummi elu... ja kui on keegi oma inimene ka seda veel na'itamas on ekstra tore. Ma'ngisime kohalike lastega naljama'nge ja kylameestega malet ka ma'ngisin. Seal varsti peaks tulema yleujutus, aga praegu veel oli nii, et m]nelpool oli vett aga Egoni kodus veel polnud = v]ibolla la'hme tagasi teel sealt veel la'bi. Nyyd oleme sumatral ja so]idame na'dalaks tsunglisse yhele va'iksemale saarele, seda tsunglit kutsutakse hellitavalt malaaria tsungliks, nii et v]tsime mingit kohaliku rohtu isegi. To~nis Roosimaaga ka just natuke aega tagasi kohtusime - kimab siin motikaga ringi, ta on meiega vist nii na'dalakese.
Lund siin ei ole. Selles linnas kus praegu oleme on moni aeg tagasi olnud suht suur maava'rin, nii et osad majad on ta'itsa lo;ssis. Pyyame siis valmis olla kiiresti aknast va'lja hyppama.
Minu nimi ta'hendab indoneesia keeles "surnud", nii et koik saavad selle kiiresti selgeks :)

8 kommentaari:

TS ütles ...

Täitsa lõpp! Niii põnev on lugeda! Ja isegi need kuulsad Jakarta slummid, millest Egon Sarv Eesis olles kõneles...
Ja see nimi - sul on õigus, jääb kiiresti meelde sealsetele vähemalt!:D

Hoitud edasist reisi teile!:)

P.S! Pilte pole võimalik üles laadida ja millal tagasi Eestisse? :)

MLR ütles ...

:) jee, go, Mati, go - but stay alive!

Liis ütles ...

Cool nimi jah sul. Ärge siis dzhunglis krokodilli kahvliga loopige! Edu!

Kane Barrel ütles ...

no tere mati :D haha
ära siis tšunglis ära sure ;)
väga äge muidu (:

Merike ütles ...

oi pele... malaaria dsungel, no sa ikka oskad, kuidas oma kalleid lähedasi närveerima panna eksole...

MLR ütles ...

Kle, Reet siin juba arvab, et pärismaalased limpsivad su konte. Kirjuta kähku, siis teame, et kõik ok. Tööle pead ikka tulema, kas limpsitud või limpsimata kontidega :)

zorroh ütles ...

enne suremist lae mõni pilt üles, siis on reisist kasu ka olnud... aga muidu, palju seiklusi! ja selle seltsionna neid kindlasti ka tuleb :D

Daire ütles ...

te peate ikka mehed, kindlasti tagasi tulema, sest Helari naise võttu saa enam vist kunagi peale selle aasta maid näha.
Tõnu ikka muretseb natuke Lauri pärast ka... :)
Põnevat reisi jätku!